7 typów produktów zakazanych w szkolnych sklepikach

Marzenna Czarnocka

Autor: Marzenna Czarnocka

Dodano: 9 października 2015

W szkolnych sklepikach mogą być sprzedawane wyłącznie produkty spełniające kryteria sprzyjające kształtowaniu prawidłowych zwyczajów oraz nawyków żywieniowych. Od  „śmieciowego jedzenia”  mają uwolnić się też szkolne stołówki. 

Pozostało jeszcze 94 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

 

Treść artykułu dostępna dla zalogowanych użytkowników

Aby uzyskać dostęp do pełnej treści tego artykułu

Zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Marzenna Czarnocka

Autor: Marzenna Czarnocka

Dyrektor poradni psychologiczno-pedagogicznej, wykładowca kursów dla nauczycieli i kadry zarządzającej placówek oświatowych.
wiper-pixel